Looking For Anything Specific?

Aselsan Tufan - Aselsan Tufan Elektromanyetik Top Sistemi Test Goruntuleri Global Savunma Strateji Guvenlik Savas Teknolojileri Istihbarat : Aselsan tufan güçleniyor | defence and technology.

Aselsan Tufan - Aselsan Tufan Elektromanyetik Top Sistemi Test Goruntuleri Global Savunma Strateji Guvenlik Savas Teknolojileri Istihbarat : Aselsan tufan güçleniyor | defence and technology.. Aselsan'da kurulan elektromanyetik fırlatma sistemi geliştirme laboratuvarı'nın açılışında elektromanyetik top sistemi (tufan) ile yapılan atışlarda namlu çıkış enerjisi rekoru kırıldı. Determine the direction of rotation 4 / 35. Şahi elektromanyetik top made in trabzon.manyetik top minyatürünü yaptık güzel çalıştı hedefim daha güçlü bir silah yapmak gelicek videolardan habe. Magnetic energy 7 / 35. What would happen in the device below?

Amacımız milli gurumuz aselsan'ın son teknolojilerini paylaşmaktır. Aselsan tufan electromagnetic cannon is developing | work with the tufan electromagnetic cannon system continues in the electromagnetic launch system development laboratory established in aselsan. Tufan elektromanyetik top, mühimmat fırlatma yanında e. Aselsan tarafından geliştirilen tufan elektromanyetik top sistemi için çalışmalar hızlandı. The turkish company shows its ability to develop that type of new weapon system.

Aselsan Dan Elektromanyetik Top Sistemi Tufan
Aselsan Dan Elektromanyetik Top Sistemi Tufan from img.youtube.com
Aselsan, idef 2017'de geliştirmekte olduğu elektromanyetik top sistemi'ni (emt) tanıtacak. Mock up of a tufan turret. Geleceğin teknoloji alanlarına çalışıyoruz, emt de mükemmeliyete doğru 3 koldan yürüyüş tufan (aselsan), şahi209 (hi̇zal) ve sapan (sage) sistemleri hızla yol. Aselsan tufan railgun weapon system turret turkey idef 10905174. Cumhurbaşkanlığı savunma sanayii başkanlığı koordinasyonunda aselsan, uzun menzil ve yüksek hız avantajları ile öne çıkan, yeni yüzyılın silahı olarak değerlendirilen ve. Magnetic energy 8 / 35. Selain tank medium indonesia, pameran idef 2017 juga menyajikan banyak kejutan dan alutsista baru. Third phase of the tufan railgun project in which a 10 mj prototype will be tested.

Link between electrical and mechanical.

Aselsan, elektromanyetik top tufan'ın üretildiğ. Sürü i̇ha kabiliyeti, i̇ka ve i̇da'lara aktarılacak. Geleceğin teknoloji alanlarına çalışıyoruz, emt de mükemmeliyete doğru 3 koldan yürüyüş tufan (aselsan), şahi209 (hi̇zal) ve sapan (sage) sistemleri hızla yol. Her çeşit türden video ve bilgilendirici içerik kanalı çeşit çeşit ayıklanmış doğru bilgi abartısız köpürtülmemiş haberler tek bi adreste :) güncel medyaağır. Şahi elektromanyetik top made in trabzon.manyetik top minyatürünü yaptık güzel çalıştı hedefim daha güçlü bir silah yapmak gelicek videolardan habe. Uzun menzil ve yüksek hız avantajları ile öne çıkan ve yeni yüzyılın silahı olarak değerlendirilen elektromanyetik fırlatma teknolojisinin kazanılmasına yönelik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aselsan tarafından geliştirilen tufan elektromanyetik top sistemi için çalışmalar hızlandı. Aselsan, idef'te dünyada halen geliştirme safhasında olan elektromanyetik top tasarımını da sergiledi. Aselsan tufan elektromanyetik top sistemi. Magnetic fields created by high electrical currents accelerate a sliding metal conductor, or armature, between two rails to launch projectiles at maximum range of. Aselsan, idef 2017'de geliştirmekte olduğu elektromanyetik top sistemi'ni (emt) tanıtacak. Aselsan tufan güçleniyor | defence and technology. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Aselsan, elektromanyetik top tufan'ın üretildiğ. Uzun menzil ve yüksek hız avantajları ile öne çıkan ve yeni yüzyılın silahı olarak değerlendirilen elektromanyetik fırlatma teknolojisinin kazanılmasına yönelik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aselsan'ın yürüttüğü elektromanyetik fırlatma sistemi (emfs) projesi kapsamında üretilen elektromanyetik top sistemi (emt). Sayfamız aselsan'ın resmi sayfası değildir. Elektromanyetik fırlatma sistemi geliştirme laboratuvarı'nın açılışında, tufan ile yapılan atışlarda 1 megajul üzerindeki namlu çıkış enerjisiyle türkiye'de bu alanda elde edilen en yüksek namlu çıkış enerjisi ve verimlilik seviyesine ulaşılarak rekor kırıldı.

Aselsan Tufan Elektromanyetik Top Sistemi Millisavunma Com
Aselsan Tufan Elektromanyetik Top Sistemi Millisavunma Com from www.millisavunma.com
Third phase of the tufan railgun project in which a 10 mj prototype will be tested. Aselsan tufan electromagnetic cannon is developing | work with the tufan electromagnetic cannon system continues in the electromagnetic launch system development laboratory established in aselsan. Aselsan tufan güçleniyor | defence and technology. What would happen in the device below? Tufan elektromanyetik top sistemi ile çalışmalar aselsan'da kurulan elektromanyetik fırlatma sistemi geliştirme laboratuvarında sürdürülüyor. Geleceğin teknoloji alanlarına çalışıyoruz, emt de mükemmeliyete doğru 3 koldan yürüyüş tufan (aselsan), şahi209 (hi̇zal) ve sapan (sage) sistemleri hızla yol. 2015 yılında yapılan başvurunun olumlu sonuçlanması ile çalışmalara aselsan öz kaynaklarının yanı sıra tübi̇tak teknoloji ve yenilik destek programları başkanlığı (teydeb) desteği alınarak devam edildi. Cumhurbaşkanlığı savunma sanayii başkanlığı koordinasyonunda aselsan, uzun menzil ve yüksek hız avantajları ile öne çıkan, yeni yüzyılın silahı olarak değerlendirilen ve.

Aselsan tufan elektromanyetik top sistemi.

Aselsan tufan railgun weapon system turret turkey idef 10905174. Sürü i̇ha kabiliyeti, i̇ka ve i̇da'lara aktarılacak. What would happen in the device below? Selain tank medium indonesia, pameran idef 2017 juga menyajikan banyak kejutan dan alutsista baru. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Uzun menzil ve yüksek hız avantajları ile öne çıkan ve yeni yüzyılın silahı olarak değerlendirilen elektromanyetik fırlatma teknolojisinin kazanılmasına yönelik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Conclusion operation of the macunkoy em launch laboratory is expected to accelerate aselsan em launch research activities conducted since 2014. Third phase of the tufan railgun project in which a 10 mj prototype will be tested. Geleceğin teknoloji alanlarına çalışıyoruz, emt de mükemmeliyete doğru 3 koldan yürüyüş tufan (aselsan), şahi209 (hi̇zal) ve sapan (sage) sistemleri hızla yol. Aselsan, idef'te dünyada halen geliştirme safhasında olan elektromanyetik top tasarımını da sergiledi. The turkish company shows its ability to develop that type of new weapon system. Link between electrical and mechanical systems electric energy input = stored magnetic energy + mechanical work 6 / 35. Elektromanyetik fırlatma sistemi geliştirme laboratuvarı'nın açılışında, tufan ile yapılan atışlarda 1 megajul üzerindeki namlu çıkış enerjisiyle türkiye'de bu alanda elde edilen en yüksek namlu çıkış enerjisi ve verimlilik seviyesine ulaşılarak rekor kırıldı.

Elektromanyetik fırlatma sistemi geliştirme laboratuvarı'nın açılışında, tufan ile yapılan atışlarda 1 megajul üzerindeki namlu çıkış enerjisiyle türkiye'de bu alanda elde edilen en yüksek namlu çıkış enerjisi ve verimlilik seviyesine ulaşılarak rekor kırıldı. All the system components in the laboratory can be immobilized and designed to operate in an open area test range. Magnetic energy 7 / 35. Aselsan, idef'te dünyada halen geliştirme safhasında olan elektromanyetik top tasarımını da sergiledi. Detailed 3d fea models are developed to obtain electrical, mechanical force, and thermal characteristics of the railgun.

Yusuf Akbaba Sur Twitter Aselsan Tufan M Mobil Elektromanyetik Hava Savunma Sistemi
Yusuf Akbaba Sur Twitter Aselsan Tufan M Mobil Elektromanyetik Hava Savunma Sistemi from pbs.twimg.com
Aselsan tufan electromagnetic cannon is developing | work with the tufan electromagnetic cannon system continues in the electromagnetic launch system development laboratory established in aselsan. Aselsan'ın yürüttüğü elektromanyetik fırlatma sistemi (emfs) projesi kapsamında üretilen elektromanyetik top sistemi (emt). Aselsan, türk silahlı kuvvetleri'ne kimyasal patlayıcı kullanmadan atış yapabilen elektromanyetik top sistemi (emt) tufan'ı geliştirdi. Aselsan tufan güçleniyor | defence and technology. Aselsan, elektromanyetik top tufan'ın üretildiğ. Tufan elektromanyetik top sistemimiz gelişiyor. Uzun menzil ve yüksek hız avantajları ile öne çıkan ve yeni yüzyılın silahı olarak değerlendirilen elektromanyetik fırlatma teknolojisinin kazanılmasına yönelik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aselsan'da kurulan elektromanyetik fırlatma sistemi geliştirme laboratuvarı'nın açılışında elektromanyetik top sistemi (tufan) ile yapılan atışlarda namlu çıkış enerjisi rekoru kırıldı.

Aselsan tufan railgun weapon system turret the turkish company aselsan presents new technology of railgun system under the name of tufan.

Tufan elektromanyetik top sistemimiz gelişiyor. Tufan elektromanyetik top sistemimiz gelişiyor. Magnetic energy 7 / 35. Determine the direction of rotation 4 / 35. Selain tank medium indonesia, pameran idef 2017 juga menyajikan banyak kejutan dan alutsista baru. 2015 yılında yapılan başvurunun olumlu sonuçlanması ile çalışmalara aselsan öz kaynaklarının yanı sıra tübi̇tak teknoloji ve yenilik destek programları başkanlığı (teydeb) desteği alınarak devam edildi. Geleceğin teknoloji alanlarına çalışıyoruz, emt de mükemmeliyete doğru 3 koldan yürüyüş tufan (aselsan), şahi209 (hi̇zal) ve sapan (sage) sistemleri hızla yol. Uzun menzil ve yüksek hız avantajları ile öne çıkan ve yeni yüzyılın silahı olarak değerlendirilen elektromanyetik fırlatma teknolojisinin kazanılmasına yönelik olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Link between electrical and mechanical systems electric energy input = stored magnetic energy + mechanical work 6 / 35. What would happen in the device below? Elektromanyetik fırlatma (emf) konusunda aselsan tarafından yürütülen çalışmalar önemli aşamalar kaydedilerek ilerliyor. Aselsan tufan railgun weapon system turret turkey idef 10905174. Kanalimiza destek olmak i̇çi̇n lütfen abone olmayi bi̇ldi̇ri̇mleri̇ açmayi ve vi̇deoyu beğenmeyi̇ unutmayiniz.elektromanyeti̇k top teknoloji̇si̇ ve aselsan tufan !!

Aselsan, idef 2017'de geliştirmekte olduğu elektromanyetik top sistemi'ni (emt) tanıtacak aselsan. Cumhurbaşkanlığı savunma sanayii başkanlığı koordinasyonunda aselsan, uzun menzil ve yüksek hız avantajları ile öne çıkan, yeni yüzyılın silahı olarak değerlendirilen ve.

Posting Komentar

0 Komentar